West Ham legt Spanjaard vast en maakt bijna 30 miljoen euro over aan Villarreal

West Ham legt Spanjaard vast en maakt bijna 30 miljoen euro over aan Villarreal

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 14:17vr 14-06-2019 om 14:17

West Ham United heeft diep in de buidel getast om Pablo Fornals over te kunnen nemen van Villarreal. De Spaanse spelmaker heeft bij The Hammers een contract voor vijf jaar getekend, zo meldt de club via de officiële kanalen.

The Hammers laten weten dat Fornals de op een na duurste aankoop in de clubgeschiedenis in. Alleen voor Felipe Anderson telde West Ham meer geld neer. Hij kwam vorige zomer voor 38 miljoen euro over van Lazio. Voor Fornals betaalt West Ham 28 miljoen euro.

Fornals is een tweevoudig Spaans international en maakte het afgelopen seizoen indruk bij Villarreal. In de Primera Division, Europa League en Copa del Rey kwam de 23-jarige middenvelder liefst vijftig keer in actie. Daarin scoorde hij vijf keer en gaf hij zes assists.

"Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van West Ham", reageert Fornals op de website van The Hammers. "Ik voel me goed. Ik ben blij en dankbaar voor de kans die mij wordt geboden. Ik hoop dat de club kansen blijft geven aan jonge en ambitieuze spelers, die het op de lange termijn goed willen doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws