Tagliafico: Hij is kalm, relaxed en heeft nog steeds dezelfde drive als eerst

Tagliafico: "Hij is kalm, relaxed en heeft nog steeds dezelfde drive als eerst"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 07:54za 15-06-2019 om 07:54

Nicolas Tagliafico prijst de aanwezigheid en mentaliteit van Lionel Messi bij het Argentijnse elftal. De ster van FC Barcelona bedankte meerdere keren voor de nationale ploeg, maar keerde steeds terug om zijn land uit het slop te trekken.

"Ik heb geluk dat ik in hetzelfde team als Messi mag spelen. Zijn verlangen is wat de meeste indruk op mij maakt", zegt Tagliafico in Argentijnse media. Argentinië bereidt zich voor op de Copa America. Zondag wacht een ontmoeting met Colombia. Het zag er na het WK 2018 niet naar uit dat Messi zich voor dit toernooi zou melden.

"Hij wil steeds terug komen en het opnieuw proberen. Het is geweldig. Hij is nog hetzelfde als op het WK. Hij is kalm, relaxed en heeft nog steeds dezelfde drive als eerst", zegt de 26-jarige Ajacied.

Messi beëindigde zijn interlandloopbaan na de verloren Copa America-finale van 2016 tegen Chili. Hij kwam terug om zich te revancheren op het WK in Rusland, maar ook dat toernooi eindigde met een plaats in de achtste finale teleurstellend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws