Sky Sports: United wil meer dan 50 miljoen neertellen voor centrale verdediger

Sky Sports: United wil meer dan 50 miljoen neertellen voor centrale verdediger

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 18:32za 15-06-2019 om 18:32

Manchester United heeft interesse in verdediger Issa Diop. Volgens Sky Sports zijn the Mancunians bereid om meer dan vijftig miljoen euro neer te tellen.

Daarmee lijkt United de komst van De Ligt definitief uit het hoofd te hebben gezet. De club richt de pijlen nu op Diop, die na een jaar Premier League al een mooie transfer kan maken. Diop heeft namelijk net zijn eerste seizoen bij West Ham United achter de rug. Die ploeg nam hem vorig jaar zomer voor 25 mljoen euro over van het Franse Toulouse.

West Ham lijkt een jaar later flinke winst op de centrale verdediger te kunnen gaan maken. Volgens Sky Sports is United bereid meer dan vijftig miljoen euro te betlaen voor de 22-jarige Fransman. Dat zal volgens Sky overigens niet genoeg zijn om West Ham over de streep te trekken. De club wil naar verluidt zestig miljoen pond (ruim 67 miljoen euro) vangen.

Diop was het afgelopen seizoen een vaste waarde bij West Ham en speelde in alle competities in totaal 38 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde. Hij heeft bij West Ham United nog een contract tot medio 2023.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws