'Ik heb het er al met Neres over gehad, onze deur is altijd open voor hem'

'Ik heb het er al met Neres over gehad, onze deur is altijd open voor hem'

15-06-2019 20:28
44

Everton-aanvaller Richarlison zou het geweldig vinden om volgend seizoen samen te kunnen spelen met landgenoot David Neres. De Ajax-aanvaller werd de voorbije maanden aan vrijwel alle buitenlandse topclubs gelinkt en ook de naam van Everton deed de ronde.

Richarlison heeft het ook gelezen, laat hij weten aan The Liverpool Echo. "Ik heb het er al met hem over gehad. De deur is altijd open voor hem, heb ik hem verteld. Hij zou ons heel erg kunnen helpen", aldus de buitenspeler, die afgelopen zomer voor circa veertig miljoen euro overkwam van Watford. "Ik ken David al sinds wij samen in de jeugdteams van Brazilië speelden: wij kunnen heel goed met elkaar opschieten. Het zou geweldig zijn als hij hierheen komt."

Het is echter nog maar de vraag of Everton kans maakt in de miljoenendans rondom Neres. Volgens Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan heeft Ajax al een Chinees bod van vijftig miljoen euro afgewezen. In Europa lijken Paris Saint-Germain en Atlético Madrid de clubs met de meeste interesse in de kersvers Braziliaans international.

No Poll