'Knallende ruzies' in NAC-kleedkamer: Ik heb me wel eens alleen gevoeld

'Knallende ruzies' in NAC-kleedkamer: "Ik heb me wel eens alleen gevoeld"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 20:46za 15-06-2019 om 20:46

NAC Breda beleefde een seizoen om snel te vergeten: de Bredanaars bungelden het hele seizoen onder de degradatiestreep en eindigde roemloos onderaan. In de NAC-kleedkamer is het niet altijd even gezellig geweest, vertelt aanvaller Giovanni Korte in de seizoensterugblik van FOX Sports.

Korte kreeg de vraag of er 'knallende ruzies' zijn geweest in de kleedkamer en beaamt dit. "Jawel, zeker weten. Maar misschien iets te weinig", aldus de 25-jarige Hagenaar. "Wie dat initieerde? Menno", doelt hij op aanvoerder Menno Koch.

Deze werd ook geïnterviewd tijdens de seizoensterugblik. "Het zou kunnen dat er een aantal jongens in hun hoofd al eerder afgehaakt waren", aldus de centrale verdediger. "Ik heb me wel eens alleen gevoeld, maar misschien heeft iemand anders zich ook wel alleen gevoeld, omdat hij vond dat ik er te weinig bij was. Misschien hebben we elkaar ook wel te weinig getriggerd."

Koch gaat in principe met NAC mee de Keuken Kampioen Divisie in: zijn contract loopt nog één jaar door. Korte beschikt over een aflopende verbintenis en moet op zoek naar een nieuwe club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat NAC na één jaar weer terugkeren in de Eredivisie?

(7084 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws