'Kans dat Lozano naar Italië gaat, is groot. De Jong wil vast in Europa blijven'

'Kans dat Lozano naar Italië gaat, is groot. De Jong wil vast in Europa blijven'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 07:18zo 16-06-2019 om 07:18

PSV moet eerder rekening houden met een vertrek van Hirving Lozano dan met een Mexicaans avontuur voor Luuk de Jong, denkt Daniel Reyes. De Mexicaanse journalist van Clara Sports laat dat zaterdagavond weten in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer.

"De kans dat Chucky naar Italië gaat, is best groot. Hij is klaar om de volgende stap in zijn carrière te maken. Napoli is een mooie stap, dus de kans is best groot dat hij volgend seizoen daar speelt", aldus de 'Lozano-watcher' vanuit het Amerikaanse Pasadena, waar Mexico het toernooi om de Gold Cup is begonnen met een 7-0 zege op Cuba. De vleugelaanvaller herstelt momenteel van de knieblessure die hij opliep tegen Willem II, maar de start van het seizoen komt volgens Reyes niet in gevaar. "Als het goed is, staat hij in juli weer op het veld, in Nederland of in Italië."

Reyes kreeg ook vragen over de situatie van Luuk de Jong, die begeerd wordt door het Mexicaanse Monterrey. De journalist stelt, in navolging van het Eindhovens Dagblad, dat een verhuizing naar Mexico niet in de lucht hangt voor de Eredivisie-topscorer. "Het is minder concreet dan Lozano naar Napoli", denkt de journalist. De Jong ging afgelopen seizoen al op ontdekkingsreis in Mexico, nadat Club América interesse toonde. "Hij vond het een leuke plek om te wonen, maar ik denk dat hij voorlopig in Europa wil blijven. Want volgend jaar is het EK."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws