Beroemd in Nederland door 'seksblessure': Vieze dingetjes in de badkamer
Rojer in het shirt van FC Emmen

Beroemd in Nederland door 'seksblessure': "Vieze dingetjes in de badkamer"

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 10:47zo 16-06-2019 om 10:47

Eldridge Rojer werd in 2007 wereldberoemd in Nederland toen hij als speler van Excelsior een 'seksblessure' opliep. De voormalig aanvaller was een halfjaar uit de roulatie nadat hij op de badkamer 'vieze dingetjes' had gedaan met zijn vriendin. 

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 2007/08 ging het mis voor Rojer. "Ik deed vieze dingetjes in de badkamer met de moeder van mijn kinderen en toen raakte mijn knie op slot. Ik kon niets meer!", blikt hij in gesprek met Exprofs terug

Rojer vertelde zijn verhaal aan een fysiotherapeut - en even later pikte Algemeen Dagblad het bizarre voorval op. In de afgelopen twaalf jaar is het verhaal volgens de hoofdrolspeler 'alleen maar mooier geworden'. 

"Voordeel is wel: ik heb de Panorama gehaald. Ik kom voor in de voetbalquizzen en ik sta op nummer 1 in de lijst met meest bizarre blessures. Het mooie was, het verhaal kwam zelfs in Curaçao in de kranten."

"Mijn oma belde mijn vader op: ze zeggen allemaal rare dingen over mijn kleinzoon. Waarop mijn vader antwoordde: maar het is wel waar. Mijn oma had liever gehad dat ik iets anders verteld had!"

Rojer (35) begon zijn carrière bij Vitesse en speelde verder voor onder meer FC Zwolle en FC Emmen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws