AS: Toekomst Odegaard duidelijk, Noor blijft in de Eredivisie

AS: Toekomst Odegaard duidelijk, Noor blijft in de Eredivisie

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 00:05ma 17-06-2019 om 00:05

Martin Odegaard speelt ook komend seizoen in de Nederlandse Eredivisie. Dat schrijft de Spaanse krant AS zondag. De naam van Ajax valt in het stuk van AS niet, maar zeker lijkt wel dat wanneer Odegaard in Nederland blijft, Amsterdam zijn volgende bestemming wordt.

AS schrijft over twaalf spelers van Real Madrid die mogelijk op een zijspoor belanden. Trainer Zinédine Zidane heeft nog ruim drie weken om te beslissen met welke spelers hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen in zal gaan. Een van de spelers die waarschijnlijk niet in aanmerking komt voor een plek in de ploeg van Zidane is Odegaard, die door Real al is verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse.

Zidane kan bij Real beschikken over acht aanvallers: Gareth Bale, Brahim Díaz, Rodrygo, Eden Hazard, Marco Asensio, Vinicius jr. en Odegaard. 'Minstens twee of drie spelers moeten vertrekken', aldus AS, dat vervolgens tussen haakjes toevoegt dat de toekomst van Odegaard duidelijk is en hij in Nederland blijft. AS meldt verder niets over de situatie van Odegaard.

Ajax hoopt Odegaard van Real te kopen, maar daar voelt De Koninklijke vermoedelijk niets voor. Odegaard heeft in Madrid nog een meerjarig contract, waardoor zijn broodheer een flinke zak geld aan hem kan verdienen. Een huurtransfer behoort wel tot de mogelijkheden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws