Winst op 'gouden generatie' Ajax: 'Seizoen Feyenoord niet helemaal verkloot'

Winst op 'gouden generatie' Ajax: 'Seizoen Feyenoord niet helemaal verkloot'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 12:00di 18-06-2019 om 12:00

Voor Feyenoord was het afgelopen seizoen niet echt succesvol, maar de 6-2 overwinning tegen Ajax zal in Rotterdam wel als hoogtepunt worden gezien. Dat stellen de mannen van De Derde Helft in de laatste aflevering van het seizoen.

"Ik denk als je aan een Feyenoorder vraagt: is je seizoen helemaal verkloot als je thuis met 6-2 van Ajax hebt gewonnen? Dan zal niemand dat bevestigen, want uiteindelijk redt dat zoveel", klinkt het vanuit de studio van Armin van Buuren. In januari was Feyenoord in de Klassieker met ruime cijfers te sterk en de afscheid nemende Robin van Persie scoorde twee keer.

"Ajax kwam met een gouden generatie naar De Kuip. Met De Ligt, met Donny, met Frenkie. Iedereen zei weken van tevoren: Feyenoord gaat klappen krijgen daar. En dat het dan lukt op zo’n manier in het laatste seizoen van een speler die de hele club volgens mij een ontzettend warm hart toedraagt… dan brengt dat iets geniaals mee. Dan is het misschien een doekje tegen het bloeden, maar je maakt volgens mij heel veel goed voor Rotterdam en omstreken. Daarom heb ik toch ook wel heel erg genoten van deze wedstrijd", klinkt het.

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister op Spotify

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws