Barça-preses komt met zorgwekkend statement voor Griezmann: 'Er speelt niets'

Barça-preses komt met zorgwekkend statement voor Griezmann: 'Er speelt niets'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 18:17ma 17-06-2019 om 18:17

Antoine Griezmann lijkt een spannende transferperiode tegemoet te gaan, want een transfer naar FC Barcelona is zeker nog niet rond. Volgens voorzitter Josep Maria Bartomeu van de Spaanse kampioen is er zelfs 'nog nooit' met de 28-jarige Fransman gesproken.

De uitspraken van Bartomeu staan haaks op de uitlatingen van Atlético Madrid-directeur Gil Marín. "Ik ben heel duidelijk over waar hij volgend seizoen speelt, wij weten al sinds maart dat hij naar Barcelona vertrekt", liet Marín vorige week weten.

Bartomeu trapt in gesprek met RAC1 nadrukkelijk op de rem en beweert dat er (nog) geen interesse van Barça in de aanvaller is. "We hebben het altijd al gezegd en ik zeg het opnieuw: we hebben nog nooit met Antoine Griezmann gesproken, er speelt helemaal niets. We zullen zien hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de komende weken en maanden, maar we merken dat er veel geruchten zijn."

Of Bartomeu helemaal open kaart speelt, is de vraag. Onder meer Mundo Deportivo vermoedt dat Barça nog altijd wil voldoen aan de transferclausule in het contract van Griezmann, die vanaf 1 juli voor 120 miljoen euro is op te halen.

Desondanks klinken er ook andere geluiden, onder meer omdat Lionel Messi en enkele andere stersplers niet zitten te wachten op de komst van de Franse wereldkampioen. Ze zijn niet vergeten dat hij de Catalanen vorig jaar in de kou liet staan. Met Neymar zou zich bovendien een alternatief kunnen aandienen.

Poll

Is Griezmann een versterking voor Barça?

(9505 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws