Maaskant terug als trainer: 'Niet halsstarrig vasthouden aan eerdere beslissing'

Maaskant terug als trainer: 'Niet halsstarrig vasthouden aan eerdere beslissing'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 13:36di 18-06-2019 om 13:36

Robert Maaskant is de nieuwe trainer van VVV-Venlo. Dat heeft de club bevestigd via de officiële kanalen. Raymond Libregts is aangesteld als assistent-trainer.

In Venlo volgt Maaskant de vertrokken Maurice Steijn op. Voor Maaskant betekent het zijn terugkeer als trainer. De afgelopen jaren werkte hij als technisch directeur bij Almere City. Eerder dinsdag werd al bekend dat hij daar zou vertrekken.

Maaskant gaf in een eerder stadium aan te stoppen als trainer. "Ik heb gemerkt dat ik de meest lol heb in het werk als trainer. Dan moet je niet halsstarrig vasthouden aan een eerdere beslissing", stelt hij op de website van VVV. "Bovendien is de drive om op het veld te presteren helemaal terug. En het is ook leuk om weer met Raymond Libregts samen te werken."

Stan Valckx, manager voetbal van VVV, is blij met de komst van Maaskant en Libregts. Met Maaskant werkte hij eerder samen bij Wisla Krakóv. "Met Robert als trainer hebben we in Krakóv de Poolse titel gepakt, een prachtig resultaat. Hij brengt een schat aan ervaring mee en mag samen met Raymond en de overige mensen van onze technische staf aan een eenheid gaan werken met onze nieuwe selectie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws