Excelsior lijft verdediger van twee meter in: Het geeft een lekker gevoel

Excelsior lijft verdediger van twee meter in: "Het geeft een lekker gevoel"

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 15:00wo 19-06-2019 om 15:00

Tobias Kleijweg ruilt de Tweede Divisie in voor een avontuur bij Excelsior. De 21-jarige centrale verdediger heeft woensdag voor één jaar getekend bij de gedegradeerde club uit Kralingen. Excelsior meldt de komst van Kleijweg via de officiële kanalen. 

De jonge stopper speelde voor Excelsior Maassluis. "Dit is een beloning voor de afgelopen twee jaar waarin ik hiermee bezig ben geweest", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.

"Het is geen gemakkelijke weg geweest, want ik heb een zware knieblessure achter de rug. Voor die blessure had Excelsior ook al belangstelling en gelukkig was dat opnieuw zo toen ik weer kon spelen. Ik heb mezelf eerst terug geknokt in de basis van Excelsior Maassluis en het is heel mooi dat ik nu beloond wordt met deze mooie stap. Dat geeft een lekker gevoel."

De twee meter lange Kleijweg heeft in eerste instantie voor één jaar getekend, meldt Excelsior. Er ligt een optie voor een extra seizoen. Eerder strikte de formatie van trainer Ricardo Moniz al Sander Fischer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws