'Sparta dreigt talent Dervisoglu te verliezen: nummer 4 van Turkije naar Kasteel'

'Sparta dreigt talent Dervisoglu te verliezen: nummer 4 van Turkije naar Kasteel'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 16:47wo 19-06-2019 om 16:47

Sparta dreigt zonder Halil Dervisoglu terug te keren in de Eredivisie. Het Turkse Trabzonspor heeft volgens RTV Rijnmond meer dan serieuze belangstelling voor de negentienjarige vleugelaanvaller.

Dervisoglu heeft een sterk Keuken Kampioen Divisie-seizoen achter de rug: in 34 competitiewedstrijden was hij goed voor tien treffers en zes assists. Ook in de play-offs om promotie/degradatie onderscheidde de jeugdinternational zich: Dervisoglu opende de score in de allesbeslissende wedstrijd tegen De Graafschap, die uiteindelijk met 0-2 gewonnen werd. Dit is ook Trabzonspor opgevallen. De nummer vier van de voorbije Süper Lig-jaargang komt vrijdag naar Het Kasteel om over de buitenspeler te praten, meldt RTV Rijnmond.

Technisch manager Henk van Stee laat desgevraagd weten dat vraag en aanbod van beide partijen momenteel nog uit elkaar liggen. Van Stee sluit echter niet uit dat Sparta en Trabzonspor alsnog nader tot elkaar zullen komen. "Elke speler van Sparta is te koop, mits er voldaan wordt aan onze vraagprijs." Dervisoglu verlengde afgelopen zomer zijn contract en ligt nu tot medio 2021 vast op Spangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws