'Door Afellay ben ik naar PSV gekomen, ik kon ook voor andere clubs kiezen'

'Door Afellay ben ik naar PSV gekomen, ik kon ook voor andere clubs kiezen'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 18:25wo 19-06-2019 om 18:25

Mohamed Ihattaren is dolblij met de terugkeer van Ibrahim Afellay bij PSV. De 33-jarige middenvelder zette deze week zijn handtekening onder een éénjarig contract.

Afellay verscheen woensdag voor het eerst op het trainingsveld van de A-selectie. "Ik kwam binnen en zat gelijk naast hem in de kleedkamer. Hij zei: zo, we zitten gelijk naast elkaar", vertelt de dolblije Ihattaren aan De Telegraaf. "Hij vertelde dat hij me veel gaat helpen, kort op de huid gaat zitten en met beide beentjes op de grond gaat houden."

"Ik sta met beide benen op de grond, maar extra hulp is altijd mooi. Ik heb er een mentor bij", vervolgt Ihattaren, die idolaat is van Afellay. "Ik keek vroeger vol bewondering naar hem. Door hem ben ik naar PSV gekomen, omdat ik hem op tv zag spelen. Terwijl ik in die tijd ook voor andere clubs kon kiezen. Maar Afellay was voor mij de man, de kers op de taart, om hierheen te komen. En hij komt net als ik uit Utrecht."

PSV-trainer Mark van Bommel sprak dinsdag in gesprek met VoetbalPrimeur de verwachting uit dat Afellay het voetballen niet verleerd is. De laatste maanden revalideerde de 53-voudig international van het Nederlands elftal al op De Herdgang.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws