'Vlap mag door nieuwe interesse hopen op Champions League-voetbal'

'Vlap mag door nieuwe interesse hopen op Champions League-voetbal'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 22:20wo 19-06-2019 om 22:20

Michel Vlap wordt opnieuw in verband gebracht met een overstap naar Atalanta Bergamo. De Italiaanse club, volgend seizoen actief in de Champions League, onderzoekt de mogelijkheid om de geboren Fries over te nemen van sc Heerenveen.

Dat meldt geruchtensite Calciomercato. Atalanta speurt de laatste jaren de Europese velden af naar jong en betaalbaar talent. Dat blijkt een succesformule: afgelopen seizoen eindigde de ploeg van de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon op de derde plaats in de Serie A, waarmee Champions League-kwalificatie werd afgedwongen. Mogelijk speelt Vlap volgend seizoen óók op het hoogste podium.

Atalanta zou de laatste weken geprobeerd hebben te onderhandelen met Heerenveen, maar de Friese club eist de hoofdprijs voor Vlap. Op dit moment hebben de Italianen zo'n vier miljoen euro over voor de aanvallende middenvelder. Dat zal waarschijnlijk niet genoeg zijn. Ook het Duitse Werder Bremen is naar verluidt in de markt. Verwacht wordt dat Atalanta de jacht op Vlap de komende dagen gaat 'intensiveren'.

Poll

Stelling: Heerenveen mag Vlap deze kans niet ontnemen

(775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws