Verrast FC Utrecht dient klacht in tegen mogelijke Europa League-tegenstanders

Verrast FC Utrecht dient klacht in tegen mogelijke Europa League-tegenstanders

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 10:11do 20-06-2019 om 10:11

FC Utrecht heeft een klacht ingediend bij de UEFA. Dat meldt RTV Utrecht. Bij de Europa League-loting in Nyon waren de mogelijke tegenstanders Akademija Pandev uit Noord-Macedonië en HSK Zrinjski uit Bosnië en Herzegovina niet aanwezig.

FC Utrecht was woensdag in het Zwitserse Nyon om de loting voor de tweede voorronde van de Europa League bij te wonen. Namens de eredivisionist waren contractmanager Sander Hense en manager stadion en veiligheid Diederik Meijntjes daarbij aanwezig.

Hense en Meijntjes wilden graag direct afspraken maken met de eventuele tegenstanders over reis, verblijf, veiligheid en tickets, maar van zowel Akademija als Zrinjski was geen vertegenwoordiger aanwezig. Utrecht heeft daarover een klacht ingediend bij de UEFA.

De UEFA gaat FC Utrecht nu de gegevens van beide clubs sturen om in contact te komen. Dan wordt bijvoorbeeld ook meer bekend over het stadion waar de uitwedstrijd in gespeeld gaat worden. Het eerste duel is op 25 juli in Stadion Galgenwaard, een week later is de return.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws