Van Bommel baalt: 'Dat is irritant, we betalen geen 40 miljoen voor één speler'

Van Bommel baalt: 'Dat is irritant, we betalen geen 40 miljoen voor één speler'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 10:29do 20-06-2019 om 10:29

PSV begon de voorbereiding deze week met zeventien spelers. Mark van Bommel, trainer van de Eindhovense club, is er niet blij mee en had graag gezien dat hij aan de slag kon met een aantal versterkingen.

"Het seizoen beginnen met een selectie die niet compleet is, dat is niet wat je wilt als trainer", zegt Van Bommel bij Radio Veronica Inside. De kleine selectie heeft ook te maken met interlandverplichtingen. "Er zijn spelers vertrokken en we zoeken naar nieuwe spelers, maar dan heb je toch te maken met zaakwaarnemers, clubs en spelers. Op de één of andere manier lukt dat niet."

PSV moet 'doorschakelen', stelt Van Bommel. "Dat duurt dan ook weer een paar dagen. Je hebt het niet in de hand en dat is irritant." Intern slaat de PSV-trainer niet met de vuist op tafel. "Nee, dat kun je wel doen, maar ik weet zelf ook wel: als een speler niet wil komen of een club véél te veel geld vraagt, dan kan het niet. We zijn geen club die veertig miljoen euro voor een speler kan betalen."

Meerdere spelers van PSV lijken op weg naar de uitgang. Zo is er belangstelling voor Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong, maar Angeliño kan wel eens de eerste speler worden die vertrekt. Over vijf weken begint het seizoen met een tweeluik tegen FC Basel in het voorportaal van de Champions League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws