Van Bommel: 'Kans dat hij 1 september nog PSV-speler is, is niet erg groot'

Van Bommel: 'Kans dat hij 1 september nog PSV-speler is, is niet erg groot'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 21:15di 18-06-2019 om 21:15

Mark van Bommel heeft nog geen idee hoe de selectie van PSV er komend seizoen uit komt te zien. De vele vraagtekens storen de trainer, die onder meer opzoek moet naar een opvolger van Angeliño.

"Het irriteert me dat we selectie nog niet voor elkaar hebben. We zijn een van de eerste clubs die beginnen met trainen, omdat wij drie voorrondes in Europa moeten spelen", zegt Van Bommel tegen NU.nl.

PSV moest het dinsdag nog doen zonder diverse internationals, die of actief zijn op de Copa América of nog van een vakantie genieten. Daarnaast lijken meerdere spelers op weg naar de uitgang. Zo is er interesse voor Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong, maar Angeliño kan wel eens de eerste speler worden die vertrekt. "De kans dat hij op 1 september nog speler van PSV is, is niet erg groot", zegt Van Bommel over zijn Spaanse linksback.

"Als Angeliño morgen vertrekt, weet ik niet of we overmorgen een opvolger hebben", vervolgt de trainer. "Was het maar zo. We hebben te maken met clubs, zaakwaarnemers, geld, spelers, het is allemaal niet zo makkelijk." Hij beseft dat meer uitgaande transfers kunnen volgen. "Je kunt niet alles tegenhouden. Als er heel grote bedragen geboden worden, dan zul je sommige spelers moeten laten gaan."

Van Bommel weet dat over vijf weken de eerste serieuze test wacht in de voorronde van de Champions League. "Maar daarna is er nog anderhalve maand waarin spelers kunnen komen of vertrekken. Het is eigenlijk van de zotte."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws