Mexicanen bevestigen interesse in PSV-spits De Jong: 'We gaan onderhandelen'

Mexicanen bevestigen interesse in PSV-spits De Jong: 'We gaan onderhandelen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 19:32di 18-06-2019 om 19:32

Monterrey-voorzitter Duilio Davino heeft de interesse in Luuk de Jong hardop uitgesproken. De Mexicaanse topclub hoopt PSV en de 28-jarige spits te verleiden tot een transfer.

"Wij hebben interesse om een speler van dat kaliber aan te trekken", zegt Davino in gesprek met Televisa Deportes, geciteerd door Récord. "Het is een leugen dat we vergevorderd zijn, maar we zijn geïnteresseerd en gaan om tafel zitten en onderhandelen."

De preses van Monterrey ging niet in op de hoogte van de transfersom. Wel vertelde Davino dat hij nog niet weet of de Oranje-international te betalen is voor de Mexicanen. Het Eindhovens Dagblad meldde maandag nog dat PSV De Jong koste wat kost wil behouden. De clubtopscorer heeft dan ook zijn tweede contractaanbieding in één jaar tijd ontvangen.

De Jong ontbrak dinsdag nog tijdens de eerste training van PSV voor het nieuwe seizoen. De spits geniet nog van een vakantie. Hij ligt momenteel tot medio 2021 vast in het Philips Stadion. Vermoedelijk beslist hij eind juni over zijn toekomst.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws