ED: Transfer Lozano nabij, tweede contractaanbieding in één jaar tijd voor De Jong

ED: Transfer Lozano nabij, tweede contractaanbieding in één jaar tijd voor De Jong

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 06:49ma 17-06-2019 om 06:49

PSV gaat dinsdag beginnen aan het nieuwe seizoen, met een selectie die nog flink gewijzigd kan worden. Volgens het Eindhovens Dagblad is Hirving Lozano hard op weg naar het Italiaanse Napoli, terwijl ook Luuk de Jong zou kunnen vertrekken.

Lozano wordt al tijdenlang gelinkt aan de Napolitanen. Het ED meldde onlangs al dat de club zich nog niet bij PSV had gemeld, maar wel bij Lozano's zaakwaarnemer Mino Raiola. Deze is inmiddels druk in onderhandeling met Napoli en een persoonlijk akkoord met de club lijkt nabij. PSV lijkt van plan om alle medewerking aan een transfer te verlenen, wanneer Napoli en het kamp-Lozano eruit zijn.

De Jong wordt begeerd door onder meer het Mexicaanse Monterrey, maar is momenteel op vakantie. PSV wil zijn topscorer koste wat kost niet kwijt en heeft volgens het ED een tweede contractaanbieding in één jaar tijd gedaan: in juli 2018 tekende De Jong al bij tot medio 2021. De spits is momenteel op vakantie, begint eind juni aan de voorbereiding en gaat vermoedelijk tegen die tijd beslissen of hij wel of niet bij PSV blijft.

De Eindhovenaren hebben nog geen spelers vastgelegd voor komend seizoen. De Braziliaanse verdediger Lyanco Vojnovic staat hoog op het verlanglijstje, maar zijn komst lijkt moeilijk te realiseren. De Telegraaf meldde onlangs dat PSV de Portugees Bruma op het oog heeft, als mogelijke vervanger van Lozano of Steven Bergwijn.

Voor PSV begint het seizoen al vroeg: eind juli en begin augustus wordt er in de voorrondes van de Champions League gespeeld tegen Olympiakos Piraeus of FC Basel. De loting staat gepland voor dinsdag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws