'PSV kan het schudden: gewilde Braziliaan mag 'onder geen beding' vertrekken'

'PSV kan het schudden: gewilde Braziliaan mag 'onder geen beding' vertrekken'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 17:33zo 16-06-2019 om 17:33

Beroerd nieuws uit Italië voor PSV. Lyanco Vojnovic, volgens onder meer het Eindhovens Dagblad een voornaam doelwit van de Brabantse topclub, mag 'onder geen beding' vertrekken bij Torino.  

Corriere dello Sport meldt dat zondag. Eerder deze week dook de naam van Lyanco - volledig: Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojnović - voor de eerste keer op in het Eindhovense geruchtencircuit. Het ED meldde dat de aanvoerder van Jong Brazilië in beeld is om Daniel Schwaab op te volgen. Schwaab is na twee seizoenen transfervrij vertrokken uit het Philips Stadion. 

Of PSV daadwerkelijk kans maakt op de komst van Lyanco, is zeer de vraag. Corriere dello Sport claimt dat de Braziliaan 'onder geen beding' mag vertrekken bij Torino. De Serie A-club heeft grote plannen met Lyanco, die afgelopen halfjaar werd verhuurd aan Bologna en daar veel indruk maakte. 

Bologna wilde Lyanco dolgraag definitief inlijven, maar dat was voor Torino onbespreekbaar. Ook een transfer naar het buitenland is voor de club een no go. Lyanco heeft in Turijn nog een contract tot medio 2022. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws