Ten Hag luistert naar gevoel en blijft bij Ajax: 'Dat kan ik enorm waarderen'

Ten Hag luistert naar gevoel en blijft bij Ajax: 'Dat kan ik enorm waarderen'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 13:17do 20-06-2019 om 13:17

Erik ten Hag is blij met zijn nieuwe contract bij Ajax. De succestrainer verbond zich donderdag tot de zomer van 2022 aan de Amsterdamse club.

"Ik ben heel blij. We hebben een fantastisch jaar gehad en willen dit nu verder uitbouwen. De club verder vooruit helpen", reageert Ten Hag op de clubsite. "De resultaten die we tot dusver hebben behaald waren fantastisch. Het zal een hell of a job zijn om dat te herhalen. Maar we zullen onze doelen weer gaan stellen en opnieuw voor resultaten gaan.'"

De 49-jarige trainer staat sinds januari 2018 aan het roer in de Johan Cruijff Arena en dat bevalt hem - na een grillige start - uitstekend. "De samenwerking is heel prettig, op alle niveaus binnen de club. De stijl van voetballen past bij Ajax, maar ook bij mij. Ook de wisselwerking met het publiek kan ik enorm waarderen."

Ten Hag leidde Ajax afgelopen seizoen naar de landstitel en KNVB Beker. Pas in de halve finale tegen Tottenham Hotspur kwam het Champions League-sprookje van de Amsterdammers ten einde. Ten Hag was eerder hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, Bayern München II en FC Utrecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws