Ajax slaat grote slag: Ten Hag verlengt contract tot medio 2022 in Amsterdam

Ajax slaat grote slag: Ten Hag verlengt contract tot medio 2022 in Amsterdam

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 12:48do 20-06-2019 om 12:48

Ajax heeft het contract van Erik ten Hag opengebroken en verlengd. Dat maakt de Amsterdamse club donderdag bekend. Ten Hag ligt nu tot medio 2022 vast.

Het nieuwe contract van Ten Hag gaat over anderhalve week in en heeft een looptijd van drie jaar. De 49-jarige trainer staat sinds 1 januari 2018 aan het roer bij Ajax, waar hij in zijn tweede seizoen grote successen boekte. Onder zijn leiding wonnen de Amsterdammers de landstitel en KNVB Beker.

Ten Hag loodste Ajax bovendien naar de halve finale van de Champions League, waarin Tottenham Hotspur op het laatste moment een einde maakte aan het Europese sprookje. Voor zijn aanstelling in Amsterdam was Ten Hag hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, Bayern München II en FC Utrecht.

Door de Champions League-successen van Ajax werd Ten Hag regelmatig gelinkt aan Europese topclubs. Onder meer FC Barcelona, Bayern München en Chelsea werden genoemd. "Beste Ajacieden", laat de trainer weten in een videoboodschap. "De handtekeningen zijn gezet. Op naar meer mooie successen, samen met jullie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws