'Feyenoord onderhandelt in Nederland toch weer over transfer Vilhena'

'Feyenoord onderhandelt in Nederland toch weer over transfer Vilhena'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 13:51do 20-06-2019 om 13:51

Feyenoord en FK Krasnodar zijn weer in onderhandeling over de transfer van Tonny Vilhena. Volgens het Algemeen Dagblad en RTV Rijnmond is een Russische delegatie in Nederland om de boel af te ronden.

De gesprekken tussen Feyenoord en Krasnodar leken deze week stuk te lopen op de transfersom, maar de Russen geven niet op. Donderdag wordt er weer gesproken. Onder meer directeur Vladimir Khashig onderhandelt met de Feyenoord-directie en het kamp-Vilhena. De 24-jarige middenvelder kan een vijfjarig contract tekenen bij Krasnodar.

Vilhena, die zelf op vakantie is, ziet een lucratief avontuur bij de nummer drie van de Russische competitie wel zitten. Krasnodar heeft de ambitie om volgend seizoen de rijke clubs uit Moskou en landskampioen Zenit Sint-Petersburg af te troeven. De club plukte eerder Younes Namli weg bij PEC Zwolle.

Vilhena heeft nog een eenjarig contract in De Kuip. Hij maakte zijn Feyenoord-debuut in maart 2012 tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Twente. De teller staat inmiddels op ruim 200 competitiewedstrijden voor de Rotterdamse club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws