Afellay: 'Velen spelen 20 wedstrijden op rij als een krant, dus wat is ritme?'

Afellay: 'Velen spelen 20 wedstrijden op rij als een krant, dus wat is ritme?'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 14:50do 20-06-2019 om 14:50

Laatste update: vrijdag 21 juni 2019 om 07:52vr 21-06-2019 om 07:52

Ibrahim Afellay ziet Arjen Robben graag naar PSV komen. De middenvelder keert zelf na 8,5 jaar terug bij de club. Bang voor een gebrek aan wedstrijdritme is hij niet.

"Spelers als Arjen zijn altijd welkom, die brengen wat extra's", zegt hij tegenover de NOS over Robben. "En nee, ik heb zelf niet met hem gesproken", voegt hij daar aan toe. Of Robben naar PSV komt, is nog maar de vraag. BILD meldde woensdag nog dat de buitenspeler fysiek nog altijd klachten heeft en het nog onzeker is of hij zijn loopbaan überhaupt een vervolg geeft.

Robben werd de laatste tijd geteisterd door blessure, Afellay kan daar over meepraten. De 33-jarige middenvelder heeft al anderhalf jaar lang geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Toch is hij niet bang voor een gebrek aan wedstrijdritme. "Je hebt veel mensen die twintig wedstrijden op rij als een krant spelen en iemand anders speelt in één wedstrijd meteen goed. Dus ja, wat is wedstrijdritme?", zegt hij daarover.

Afellay wil het positieve inzien van de vele blessures die hij heeft gehad. "Dat ik hier, met alles wat ik heb meegemaakt, nog sta op mijn 33ste geeft wel aan hoe ik als persoon in elkaar steek."

Poll

Is het binnenhalen van Afellay een goede zet van PSV?

(6200 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws