Manchester City heeft contractnieuws: Angelino-concurrent tekent bij

Manchester City heeft contractnieuws: Angelino-concurrent tekent bij

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 16:25do 20-06-2019 om 16:25

Angelino wacht flinke concurrentie bij Manchester City: Oleksandr Zinchenko heeft donderdag bijgetekend bij de kampioen van Engeland. De linksback ligt nu tot medio 2024 vast in Manchester.

Dat melden The Citizens donderdag via de officiële kanalen. "Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe blij ik ben om dit contract te ondertekenen", aldus Zinchenko op de website van City. "Deze club biedt spelers alles om beter te worden en zich te ontwikkelen, dus het is een eer om hier nog vijf jaar langer te blijven."

Zincheko speelde in het seizoen 2016-2017 op huurbasis voor PSV, maar dat was niet bepaald een succes. Toch heeft de Oekraïens international zich knap ontwikkeld. Afgelopen seizoen speelde hij in alle competities bij elkaar 29 wedstrijden voor Manchester City.

Het is nog afwachten wat de invloed van de contractverlenging is op de plannen met Angelino. De linksback van PSV staat op het punt om terug te keren naar City, dat een terugkoopoptie had op de Spanjaard. Naast Zinchenko heeft City met Benjamin Mendy al twee opties voor de positie van linksback. Duidelijk is in ieder geval wel dat de Spanjaard flinke concurrentie wacht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws