Update: 'Faik en Odgaard eerste versterkingen Heerenveen voor volgend seizoen'

Update: 'Faik en Odgaard eerste versterkingen Heerenveen voor volgend seizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 09:12vr 21-06-2019 om 09:12

Laatste update: zaterdag 22 juni 2019 om 12:25za 22-06-2019 om 12:25

Er staan zaterdagochtend twee nieuwe spelers op het trainingsveld van Heerenveen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Het is nog onduidelijk om welke twee spelers het gaat, maar supporters van de Friezen kunnen in ieder geval vers bloed verwachten.

De regionale krant schrijft dat de fans van Heerenveen 'er lang op hebben moeten wachten', maar dat de eerste versterkingen nu toch onderweg zijn. Het zou kunnen gaan om Bart Nieuwkoop, die door hetzelfde medium al in verband werd gebracht met Heerenveen. De rechtsback ligt nog tot medio 2020 vast bij Feyenoord, maar zou wel oren hebben naar een transfer naar Friesland.

Daarnaast sijpelde uit Italië het bericht door dat Heerenveen de Deense spits Jens Odgaard huurt van Sassuolo. De twintigjarige Deen moet zich ontwikkelen in het hoge noorden, want zijn kans op speeltijd in Italië zou gering zijn. Tijdens het afgelopen seizoen speelde Odgaard namelijk maar vijftien minuten in het eerste elftal van Sassuolo mee.

Update 22/6 12.25: Hicham Faik en Jens Odgaard zijn de eerste versterkingen van sc Heerenveen voor volgend seizoen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. De Nederlandse middenvelder en Deense aanvaller komen over van respectievelijk Zulte Waregem en Sassuolo en doen zaterdagmiddag mee aan de kick-off van de voorbereiding.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws