'ADO Den Haag-uitblinker Becker neemt afscheid en vertrekt naar Bundesliga'

'ADO Den Haag-uitblinker Becker neemt afscheid en vertrekt naar Bundesliga'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 11:30vr 21-06-2019 om 11:30

Sheraldo Becker zet zijn carrière hoogstwaarschijnlijk voort in de Bundesliga. De aanvaller van ADO Den Haag is hard op weg naar 1. FC Union Berlin, dat vorige maand promoveerde naar het hoogste niveau van Duitsland.

Dat meldt Omroep West. Het was al langer zo goed als zeker dat Becker de deur achter zich dicht zou trekken bij ADO, maar nog niet helemaal duidelijk was naar welke club hij zou gaan. Union Berlin lijkt de strijd te winnen van meerdere clubs, want ook uit Turkije en Engeland was er belangstelling voor hem. Leeds United en Middlesbrough werden in een eerder stadium al genoemd. 

Union Berlin hoeft geen transfersom te betalen voor Becker, die in Den Haag uit zijn contract loopt. Officieel is hij nog negen dagen speler van ADO. Mattijs Manders, die onlangs vertrok bij ADO, hoopte in april het contract van Becker te verlengen. Dat is niet gelukt.

Becker heeft met zeven doelpunten en tal van assists een indrukwekkend seizoen achter de rug bij ADO. Hij speelde drie seizoenen in Den Haag. 

Poll

Een mooie stap voor Becker?

(996 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws