'PSG haalt eerste zomerversterking op in Londen; goalie overgenomen van Chelsea'

'PSG haalt eerste zomerversterking op in Londen; goalie overgenomen van Chelsea'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 15:12vr 21-06-2019 om 15:12

Marcin Bulka is de eerste zomeraanwinst van Paris Saint-Germain. Dat weet Le Parisien te melden. Bulka is een 19-jarige doelman uit Polen en wordt als stand-in overgenomen van Chelsea. Na het vertrek van Buffon kwam PSG een keeper tekort.

Met de komst van Bulka wordt op dat probleem ingespeeld, schrijft de Franse krant. Beide clubs hebben nog niets over de transfer bekend gemaakt, maar Le Parisien weet dat de Pool donderdag in Parijs was om de laatste formaliteiten af te handelen. Bulka zou een contract van drie jaar krijgen in de Franse hoofdstad. Hij zou Chelsea niets opleveren, omdat zijn verbintenis op Stamford Bridge afliep.

Bulka, die vorig seizoen een handvol wedstrijden keepte voor het Onder 23-team van Chelsea, was donderdag in het Parc des Princes om deel te nemen aan een fotomoment en te onderhandelen met Leonardo, de nieuwe technisch directeur van PSG. Het is de verwachting dat de jonge Pool derde doelman wordt en dat de Parijzenaars nog een keeper zullen aantrekken om de concurrentiestrijd met Alphonse Areola om de plek onder de lat aan te gaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws