'Brazilië gooit elftal om na felle kritiek; Neres wordt kind van de rekening'

'Brazilië gooit elftal om na felle kritiek; Neres wordt kind van de rekening'

21-06-2019 23:49
79

Brazilië haalde vier punten uit de eerste twee wedstrijden op de Copa America, maar toch is er ontevredenheid over het spel van de Seleçao. Dat gemor lijkt ten koste te gaan van de basisplaats van David Neres in de laatste groepswedstrijd tegen Peru.

De Ajacied startte tijdens de eerste twee wedstrijden van het toernooi nog in de basis (3-0 zege op Bolivia en 0-0 gelijkspel tegen Venezuela), maar het doorgaans goed ingevoerde Globo Esporte meldt nu dat Neres zijn plekje weleens kwijt zou kunnen zijn. Op basis van de afsluitende training wordt verwacht dat Everton in de basiself zal staan en dat Neres op de bank plaats zal moeten nemen tegen de Peruvianen.

Wedden

Meer odds

Ook Richarlison, de andere vleugelaanvaller van de Goddelijke Kanaries, lijkt het kind van de rekening te gaan worden. Hij zou dan vervangen worden door Gabriel Jesus. Het Braziliaanse medium kan nog geen zekerheid geven over de opstelling, maar baseert dit op de verdeling van de hesjes bij de partijvorm. Brazilië en Peru trappen zaterdagavond om 21.00 uur Nederlandse tijd af.