'Stokkers en Fransman in Gentse dienst worden aanwinst drie en vier voor NAC'

'Stokkers en Fransman in Gentse dienst worden aanwinst drie en vier voor NAC'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 08:45za 22-06-2019 om 08:45

Laatste update: zaterdag 22 juni 2019 om 09:09za 22-06-2019 om 09:09

De selectie van het gedegradeerde NAC Breda begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De Brabanders versterkten zich onlangs al met rechtsback Robin Schouten en doelman Nick Olij en staan volgens BN DeStem op het punt om een dubbeldeal te sluiten.

Steve Kapuadi en Finn Stokkers (foto) moeten aanwinst nummer drie en vier worden voor NAC. Met de 21-jarige Kapuadi, een Franse centrale verdediger van de beloften van AA Gent, zou zelfs al een akkoord bereikt zijn. De boomlange stopper (1,96 meter) wordt na het weekend op het trainingscomplex in Zundert verwacht, aldus BN DeStem. Met het binnenhalen van Kapuadi speelt NAC alvast in op een mogelijk vertrek van Menno Koch: de aanvoerder beschikt over een doorlopend contract, maar zet in op een transfer, net als linksback Alex Gersbach.

Stokkers moet de nieuwe spits worden in het Rat Verlegh Stadion. De 23-jarige Barendrechter kwam sinds januari 2017 tot 27 officiële treffers namens Fortuna Sittard, dat echter besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. Hoewel Stokkers meerdere ijzers in het vuur heeft, onder meer SC Cambuur zou achter hem aanzitten, lijkt zijn sportieve toekomst volgens de regionale krant in het Rat Verlegh Stadion te liggen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat NAC na één jaar weer terugkeren in de Eredivisie?

(7084 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws