'Karsdorp staat voor Serie A-transfer: wisselgeld bij miljoenendeal AS Roma'

'Karsdorp staat voor Serie A-transfer: wisselgeld bij miljoenendeal AS Roma'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 11:43za 22-06-2019 om 11:43

Rick Karsdorp is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen in dienst van AS Roma. De Italiaanse club wil de Nederlandse rechtsback als wisselgeld gebruiken bij de komst van Fiorentina-middenvelder Jordan Veretout.

Dat meldt SportItalia dit weekend. Roma is naarstig op zoek naar een nieuwe middenvelder en denkt die in Veretout gevonden te hebben. Fiorentina wil de 26-jarige Fransman echter liever niet kwijt. Om de transfer te forceren, zou Roma van plan zijn om 25 miljoen euro én Karsdorp te bieden. Dat is niet geheel ontoevallig: Karsdorp wordt volgens Italiaanse media al langer bewonderd door Fiorentina.

Veretout staat ook in de belangstelling van AC Milan. Afgelopen seizoen behoorde hij tot de beste spelers in de Serie A. De Franse middenvelder heeft een verleden bij FC Nantes, Aston Villa en Saint-Etienne. De rol van Karsdorp bij AS Roma was ook afgelopen seizoen marginaal. De teller stokte bij elf optredens in de Serie A. Sinds het begin van zijn periode in Rome wordt de oud-Feyenoorder achtervolgd door blessures.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws