'Kramer heeft een zwak voor de club, maar van een terugkeer is geen sprake'

'Kramer heeft een zwak voor de club, maar van een terugkeer is geen sprake'

22-06-2019 15:12 Laatste update: 15:20
38

ADO Den Haag is niet bezig met de komst van Michiel Kramer. Volgens Jeffrey van As, technisch manager van de eredivisionist, is van een terugkeer geen sprake.

Bij FC Utrecht beschikt Kramer over een aflopend contract, dat niet verlengd gaat worden. Over een week is hij officieel transfervrij. Op de vraag van Omroep West of de dertigjarige Kramer in beeld is voor de spitspositie, antwoordt Van As afwijzend: "Hij heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt de laatste anderhalf jaar."

Kramer speelde tussen 2013 en 2015 bij ADO en verdiende met zijn goals een transfer naar Feyenoord. Van As: "Kramer is een aparte speler, die het hier heel goed gedaan heeft. Hij heeft ook een zwak voor ADO Den Haag, heeft nog steeds goed contact met mensen binnen de club, maar van een terugkeer naar ADO is op dit moment nog geen sprake."

Becker
In de tussentijd zoekt Van As naar een opvolger van Sheraldo Becker, die transfervrij vertrekt. "Het is moeilijk, omdat je alles met hem vergelijkt", zegt hij. Patrick Joosten kan van het lijstje met kandidaten. "Die wil FC Utrecht niet laten gaan. En dan houdt het eigenlijk al op."