Kramer: 'Ik heb het naar behoren gedaan en ik kan door de voordeur naar buiten'

Kramer: 'Ik heb het naar behoren gedaan en ik kan door de voordeur naar buiten'

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 08:53wo 29-05-2019 om 08:53

Michiel Kramer kijkt met een voldaan gevoel terug op zijn halve seizoen in dienst van FC Utrecht. De lange spits slaagde er weliswaar niet in om een vaste basisplek te veroveren en scoorde slechts één keer, maar gaat 'door de voordeur' van De Galgenwaard naar buiten.

FC Utrecht kwalificeerde zich dinsdagavond voor de voorrondes van de Europa League, door met 0-2 bij Vitesse te winnen. De nieuwe trainer John van den Brom hoeft echter niet op Kramer te rekenen: de spits tekende aan het begin van het jaar een contract voor zes maanden. "Je weet het natuurlijk nooit, maar er zijn genoeg spitsen die volgend jaar fit zijn. In principe was dit mijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht", laat hij weten aan Voetbal International.

Kramer is tevreden over zijn bijdragen in het rood-witte shirt. "Ik heb het naar behoren gedaan in de wedstrijden die ik gespeeld heb. Als de trainer (Dick Advocaat, red.) me nodig had, stond ik daar gewoon. In dat opzicht kan ik mezelf gewoon aankijken: ik kwam door de voordeur en ik ga door de voordeur naar buiten, is ook wel eens anders geweest."

Waar de dertigjarige Rotterdammer volgend jaar te bewonderen is, weet hij nog niet. "Ik heb een vrouw en drie kinderen. We gaan met zijn allen zitten en kijken wat we willen, dan laten we het een beetje op ons af komen." Kramer sluit een transfer naar het buitenland echter niet uit. "Ik sta overal voor open, maar het moet wel een beetje leefbaar zijn voor mij en mijn gezin."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoop jij dat Kramer in de Eredivisie blijft?

Ja
26%
Nee
74%
(885 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws