Er is Brands in het verleden inderdaad door scouts verteld om Lozano te nemen

"Er is Brands in het verleden inderdaad door scouts verteld om Lozano te nemen"

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 12:21zo 23-06-2019 om 12:21

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 13:44zo 23-06-2019 om 13:44

De kans is heel klein dat Hirving Lozano zijn carrière voortzet bij Everton. De aanvaller van PSV is door buitenlandse media aan verschillende clubs gelinkt, maar een overstap naar Goodison Park is momenteel niet aan de orde volgens Everton-scout Carlo Jacomuzzi.

"Lozano naar Everton? Dat kwam vorig jaar ter sprake omdat hij de technisch directeur (Marcel Brands, red.) hier kent", legt Jacomuzzi uit in gesprek met Radio Marte. Hij verwacht dat Mino Raiola achter de geruchten zit. "Er is hem in het verleden inderdaad door scouts verteld om Lozano te nemen, maar ik denk dat de huidige geruchten uit de koker van zijn zaakwaarnemer komen. Zover ik weet is Everton momenteel met andere spelers bezig."

Lozano staat na twee seizoenen in Eindhoven in de belangstelling van verschillende Europese (sub)topclubs. Napoli is met meest serieus in de markt voor de Mexicaans international. De club werkt al geruime tijd aan de komst van Lozano, maar heeft nog altijd niet doorgepakt. Naar verluidt heeft de komst van James Rodriguez de hoogste prioriteit in Napels. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws