Van den Brom: 'Jammer dat iemand een transfer maakt op de eerste dag'

Van den Brom: 'Jammer dat iemand een transfer maakt op de eerste dag'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 21:15zo 23-06-2019 om 21:15

John van den Brom had zondagochtend de kriebels toen hij uit bed stapte, een paar uur voor hij de eerste training van zijn nieuwe club FC Utrecht leidde. Hij vergelijkt het met zijn middelbareschooltijd. 

"Het voelt een beetje alsof je van de lagere school naar het voortgezet onderwijs gaat", zegt Van den Brom voor de camera van FOX Sports. "Alles is nieuw, alles is anders. Je kent de jongens, maar eigenlijk ook weer niet. Ik had vanochtend een beetje kriebels. Dat vind ik alleen maar mooi."

Van den Brom gaat het nieuwe seizoen waarschijnlijk in zonder Nicolas Gavory, die op weg lijkt naar Standard Luik. Van den Brom: "Het is altijd vervelend dat er op de eerste dag dat je komt waarschijnlijk een transfer wordt gemaakt, terwijl je tevreden bent met de groep. Aan de andere kant werkt het zo. Dat weten we allemaal."

Aanvoerder Willem Janssen spreekt de ambitie van Utrecht uit. "Europees voetbal is het doel, maar als het weer zo is dat plek vier directe kwalificatie geeft, dan ga je daarvoor. Er kan heel veel gebeuren, maar ik heb hoge verwachtingen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws