ED: Nieuwe linksback in aantocht voor PSV, club lijkt naast Bruma te grijpen

ED: Nieuwe linksback in aantocht voor PSV, club lijkt naast Bruma te grijpen

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 07:28ma 24-06-2019 om 07:28

PSV is druk bezig om een aantal nieuwe namen aan de selectie toe te voegen, meldt het Eindhovens Dagblad. De Brabanders hopen op korte termijn een nieuwe linksback aan te trekken als opvolger van Angeliño, die terugkeert bij Manchester City.

Volgens de regionale krant heeft PSV een buitenlandse speler als topkandidaat op het oog. Om wie het gaat, is niet duidelijk. Het betreft in ieder geval niet Toni Lato. De 21-jarige Spanjaard is wisselspeler bij Valencia en kan nog in beeld komen als de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen er niet in slaagt het belangrijkste doelwit binnen te halen.

In navolging van berichtgeving in Portugal houdt ook het ED serieus rekening met het feit dat PSV naast Bruma grijpt. RB Leipzig vraagt vijftien miljoen euro voor de 24-jarige Portugese vleugelaanvaller. Het is onwaarschijnlijk dat de Eindhovenaren dat betalen, zonder de zekerheid te hebben dat Hirving Lozano of Steven Bergwijn vertrekt.

Mogelijk is de interesse van PSV door het kamp-Bruma gebruikt om FC Porto tot een hoger bod te bewegen. O Jogo schrijft dat Leipzig en Porto het inmiddels eens zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws