'Heerenveen eist hoofdprijs na derde poging voor Vlap: acht miljoen euro'

'Heerenveen eist hoofdprijs na derde poging voor Vlap: acht miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 09:08ma 24-06-2019 om 09:08

SC Heerenveen wil deze zomer acht miljoen euro verdienen aan Michel Vlap. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het geïnteresseerde Anderlecht biedt ruim de helft.

Het is geen geheim dat Vlap in de belangstelling van Anderlecht staat. De Belgische topclub heeft concurrentie van Atalanta Bergamo, maar is nog steeds in de running. Anderlecht moet echter éérst langs Heerenveen en dat is volgens Het Laatste Nieuws een ingewikkelde klus. De Friese club vraagt immers acht miljoen euro.

Atalanta bood vier miljoen euro en zou niet van plan zijn om veel meer te betalen. Anderlecht bracht naar verluidt al drie keer een bod uit op de 22-jarige Vlap en ging bij de laatste poging tot vijf miljoen euro. Dat werd meteen van tafel geveegd door Heerenveen. De gevraagde acht miljoen euro is Anderlecht op dit moment nog te gortig.

Vlap zet geen druk op Heerenveen. Hij staat open voor een stap hogerop, maar heeft een contract tot medio 2022 en is bereid dat te respecteren. Anderlecht heeft naar verluidt ook belangstelling voor Tottenham Hotspur-spits Vincent Janssen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws