'Toptalent Van den Berg (17) ontbreekt op training PEC: transfer aanstaande'

'Toptalent Van den Berg (17) ontbreekt op training PEC: transfer aanstaande'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 10:30ma 24-06-2019 om 10:30

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 11:15ma 24-06-2019 om 11:15

PEC Zwolle gaat Sepp van den Berg deze transferperiode kwijtraken. De Stentor meldt dat de talentvolle zeventienjarige verdediger zijn zinnen heeft gezet op een transfer en dat hij daarom ook ontbreekt op de maandagtraining van de Zwollenaren.

Van den Berg staat in de concrete belangstelling van verschillende clubs en de verwachting is dan ook dat het spoedig tot een transfer zal komen. De jonge verdediger gaf eerder al aan dat hij zijn tot 2020 lopende contract niet wil verlengen bij PEC. De eredivisionist kan derhalve weinig anders doen dan meewerken aan een vertrek: nu kan de club nog een fraaie transfersom opstrijken voor het talent uit de eigen jeugdopleiding.

De Stentor schrijft dat Van den Berg in afwachting van een transfer geen deel uitmaakt van de selectie van PEC. Volgens de krant zou hij 'later deze week' zijn handtekening kunnen zetten onder een contract bij een 'Europese of Nederlandse topclub'. Van den Berg debuteerde op zestienjarige leeftijd in de Eredivisie voor PEC. In totaal heeft hij 21 Eredivisie-optredens achter zijn naam staan. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws