'Ik ben er hartstikke trots op, want FC Groningen is voor mij een heel grote club'

'Ik ben er hartstikke trots op, want FC Groningen is voor mij een heel grote club'

24-06-2019 13:26 Laatste update: 13:43
28

Adrie Poldervaart is dolblij met zijn move naar FC Groningen. De oud-trainer van Excelsior is afgelopen week begonnen als rechterhand van hoofdcoach Danny Buijs.

"Ik ben er hartstikke trots op dat ik hier aan de slag mag gaan, want FC Groningen is voor mij een heel grote club", vertelt Poldervaart na zijn eerste dagen bij Groningen aan het Dagblad van het Noorden. De faciliteiten maken veel indruk op de assistent-trainer. "Dit complex is fantastisch."

"Neem de gym, de kleedkamers, alle mogelijkheden die er zijn. Geweldig. Bij Excelsior probeerden we met veel minder mensen en minder middelen hetzelfde te bewerkstelligen. Dat is heel wat jaren gelukt, totdat het afgelopen seizoen jammer genoeg misging. Maar wat je hier allemaal hebt qua organisatie, personeel. Een wereld van verschil."

Poldervaart vindt dat de regio trots mag zijn op FC Groningen. "Ik ben met Excelsior natuurlijk vaak in het stadion van FC Groningen geweest. Misschien beseffen de mensen het niet altijd, maar FC Groningen is in Nederland echt een heel grote club."