Na vierenhalf jaar weg uit Amsterdam: Mooie momenten in mijn geheugen gegrift

Na vierenhalf jaar weg uit Amsterdam: "Mooie momenten in mijn geheugen gegrift"

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 17:13ma 24-06-2019 om 17:13

Daley Sinkgraven kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn jaren in Amsterdam. Afgelopen week werd de linkspoot door Ajax verkocht aan Bayer Leverkusen. In de Bundesliga wordt Sinkgraven (23) herenigd met trainer Peter Bosz. De twee werkten één seizoen (2016/17) samen in de Johan Cruijff Arena. 

Sinkgraven kampte tijdens zijn Ajax-periode met het nodige blessureleed. In totaal stond hij twee jaar langs de kant. "Het is misschien een cliche, maar het is echt een periode met ups en downs geweest. Er staan heel mooie momenten in mijn geheugen gegrift, momenten die ik nooit meer vergeet, maar natuurlijk ook mindere door de blessure", blikt hij op de website van management Soccervision terug. 

"Onder Bosz heb ik een goede tijd gehad, maar vlak zeker de laatste maanden niet uit. We wonnen de beker, werden kampioen en kwamen heel ver in de Champions League. Dat zijn mooie dingen. Die vergeet ik nooit meer. Ik hoop bij Leverkusen komend seizoen op net zo'n mooi jaar in de Champions League als bij Ajax."

Met zijn oude trainer heeft Sinkgraven altijd contact gehouden. "Ook in de tijd dat ik geblesseerd was bij Ajax informeerde hij regelmatig hoe het met me was. Gelukkig behoren de knieproblemen definitief tot het verleden en is er niets meer aan de hand met mijn gewricht. Ik ben topfit. Vandaar dat ik deze stap kan maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Sinkgraven slagen bij Leverkusen?

(1316 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws