'Nemanja wordt heel goed, ik hoop dat het bij Heerenveen gebeurt'

'Nemanja wordt heel goed, ik hoop dat het bij Heerenveen gebeurt'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 17:27ma 24-06-2019 om 17:27

Gerry Hamstra hoopt dat Nemanja Mihajlovic komend seizoen definitief doorbreekt bij sc Heerenveen. De Servische vleugelaanvaller pendelde afgelopen jaar tussen basis en bank in het Abe Lenstra Stadion. 

Hamstra, technisch manager van de club, erkent dat Mihajlovic (23) de hoge verwachtingen (nog) niet heeft waargemaakt. "Komt hij in dezelfde situatie terecht als vorig seizoen, dan moeten we kijken naar een oplossing. Maar ik geloof nog steeds in hem", zegt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant

"Misschien speelt Nemanja straks de pannen van het dak. Hij gaat een heel goede speler worden. Dat weet ik zeker. Ik hoop dat het bij Heerenveen gebeurt."

De achttienjarige Emil Frederiksen staat te boek als één van de kroonjuwelen van de Friese club. "Emil zat vorig seizoen al bij de selectie. Nu moet hij zorgen dat hij de volgende stap maakt. Hij moet bij de eerste achttien spelers komen. Dan krijgt hij vanzelf speelminuten. En anders moeten we kijken wat het beste is voor zijn ontwikkeling", aldus Hamstra. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Mihajlovic komend seizoen definitief doorbreken?

(637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws