Klaiber onthult: 'Alles klopte op dat moment, maar het is uiteindelijk afgekapt'

Klaiber onthult: 'Alles klopte op dat moment, maar het is uiteindelijk afgekapt'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 08:41di 25-06-2019 om 08:41

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 08:53di 25-06-2019 om 08:53

Sean Klaiber weet nog niet helemaal zeker of hij ook na 1 september speler van FC Utrecht is, maar heeft de fans in de Domstad enigszins gerust kunnen stellen. De 24-jarige rechtsback stelt belangrijke voorwaarden aan een transfer, laat hij weten aan Voetbal International.

"Als er iets komt, dan gaan we ervoor zitten. En anders blijf ik gewoon hier", deelde Klaiber dit weekend na de eerste FC Utrecht-training mee aan FOX Sports. De back denkt echter aan zijn jonge gezin en zegt niet zomaar overal ja tegen. "Het moet ook voor hun aantrekkelijk zijn. We moeten niet naar een stadje in Rusland gaat waar je niks kunt. Dan wordt iedereen ongelukkig", vertelt hij aan VI.

Klaiber denkt aan de wijze lessen van oud-ploeggenoot Sébastien Haller: de Fransman stond voortdurend in de belangstelling, maar wachtte geduldig op de juiste club en ging uiteindelijk met veel succes aan de slag bij Eintracht Frankfurt. "Het plaatje moet perfect zijn, anders blijf ik. Ik neem sowieso geen overhaaste beslissing."

Dat plaatje leek aan het einde van het seizoen al perfect: Klaiber onthult dat een niet nader genoemde club meer dan concrete interesse in hem had. Een vertrek uit De Galgenwaard leek in de maak. "Dat is uiteindelijk afgekapt. Alles klopte op dat moment. Natuurlijk was het balen dat het niet doorging, maar tegelijkertijd zit ik goed hier."

Poll

Hoe ver gaat FC Utrecht komen in de Europa League?

(4488 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws