'Real wil Zidane overtuigen: Eriksen én Spaans international in plaats van Pogba'

'Real wil Zidane overtuigen: Eriksen én Spaans international in plaats van Pogba'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 09:58di 25-06-2019 om 09:58

Real Madrid is onder de indruk geraakt van Fabian Ruiz. De Spaanse grootmacht wil de 23-jarige middenvelder naar het Estadio Santiago Bernabéu halen, maar dat wordt nog een lastig karwei, zo meldt de Spaanse sportkrant AS dinsdag.

Ruiz schopte het dankzij een uitstekend seizoen bij Napoli tot het Spaanse nationale team en maakt momenteel indruk op het EK O21. Real Madrid onderzoekt de mogelijkheden om hem binnen te halen, maar de Italianen zitten hoog in de boom. Napoli betaalde vorige zomer nog dertig miljoen euro aan Real Betis en de middenvelder ligt tot medio 2023 vast in Stadio San Paolo.

Voorzitter Aurelio De Laurentiis van de Napolitanen staat er bovendien om bekend dat hij enorme transfersommen vraagt voor zijn beste spelers. Om hem deze zomer al los te weken in Napels moet Real Madrid tenminste zeventig of tachtig miljoen euro meebrengen, schrijft AS. De mogelijke komst van Ruiz lijkt ook af te hangen van een transfer van Paul Pogba of Christian Eriksen.

De middenvelder van Manchester United geniet de voorkeur van trainer Zinedine Zidane, maar hij lijkt zelf liever terug te keren bij Juventus. De Deense spelmaker van Tottenham Hotspur geldt als alternatief. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan Pogba, waardoor er mogelijk genoeg geld overblijft voor de Spaanse international.

Real Madrid zou ook James Rodriguez nog als ruilmiddel kunnen inzetten. De Colombiaan staat hoog op het verlanglijstje van Napoli-trainer Carlo Ancelotti.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws