Vitesse werkt zich in het zweet: 'De trainer houdt duidelijk niet van mietjes'

Vitesse werkt zich in het zweet: 'De trainer houdt duidelijk niet van mietjes'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 17:30di 25-06-2019 om 17:30

Hittegolf of niet, bij Vitesse vliegen de vonken er op de eerste trainingen al vanaf. Trainer Leonid Slutsky laat zijn selectie hard werken en dat is aan spits Thomas Buitink wel toevertrouwd. De jonge aanvaller wil graag beter worden.

De spelers van Vitesse moesten zich van Slutsky in het zweet werken op Papendal. "Vorig jaar werd in de voorbereiding al duidelijk dat de trainer niet van mietjes houdt", zegt Buitink lachend tegenover FOX Sports. "Hij traint niet altijd zo zwaar, maar in de voorbereiding is dat wel nodig."

De Arnhemmers beleven weinig plezier aan de trainingen van de Rus. "Natuurlijk houd ik er niet van, ik denk dat niemand dat doet. Maar het maakt je wel sterker. Ik ben goed in hard werken, je gaat helemaal kapot en uiteindelijk is dat ook goed om je te ontwikkelen. Je wordt er beter en sterker van."

Vorig seizoen kwam Buitink al tot zeven treffers in het eerste van Vitesse. Dit seizoen wil de jongeling (19) nog meer. "Ik moet het persoonlijk weer beter gaan doen dan vorig seizoen. Daar streef ik wel naar. Of ik 34 basisplaatsen ga krijgen? Ik hoop het natuurlijk wel. Het is zaak om me tijdens deze voorbereiding in de kijker te spelen."

Poll

Gaat Vitesse volgend seizoen in de top vijf eindigen?

(4773 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws