Pierie grapt na pijnlijk moment: 'Ik kan weggaan, als je het daar over wil hebben'

Pierie grapt na pijnlijk moment: 'Ik kan weggaan, als je het daar over wil hebben'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 07:57wo 26-06-2019 om 07:57

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 11:05wo 26-06-2019 om 11:05

Zijn officieuze debuut in het tenue van Ajax smaakt voor Kik Pierie naar meer. Dinsdagavond stond de van sc Heerenveen overgenomen verdediger voor de allereerste keer in de basis van zijn nieuwe club tijdens een oefenduel met Quick'20. Pierie geniet van zijn eerste dagen in dienst van de landskampioen. 

"Je zit bij de mooiste en grootste club van Nederland, dus dat is een trots gevoel", zegt de verdediger met een grote grijns, voor de camera van Voetbal International. "Het is wel lekker dat je eindelijk weer mag beginnen na de vakantie. Het was voor mij natuurlijk al een tijdje bekend dat ik naar Ajax zou gaan. Als je dan eindelijk mag beginnen, voelt dat fijn."

Ajax plaatste dinsdag een filmpje op social media waarin te zien was hoe Pierie tijdens de training tot twee keer toe pijnlijk gepoort wordt. Het talent kan er om lachen. "Ik heb nog een interview, misschien dat ik daar snel heen kan gaan, als we het hier over gaan hebben? De groep vangt me goed op, ik heb het gevoel dat ik al echt onderdeel uitmaak van deze groep. Zoiets hoort er dan bij." 

Poll

Staat Pierie dit seizoen in de basis?

(4141 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws