Duidelijk signaal richting Ten Hag: 'Ben er klaar voor om wekelijks te spelen'

Duidelijk signaal richting Ten Hag: 'Ben er klaar voor om wekelijks te spelen'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 15:35wo 26-06-2019 om 15:35

Noa Lang acht zichzelf rijp om wekelijks te spelen. De buitenspeler van Ajax heeft in Amsterdam echter te maken met flinke concurrentie en dat is met de komst van Quincy Promes niet minder geworden.

"Ik vind mezelf er klaar voor om wekelijks te spelen. Ik moet sowieso voetballen op het hoogste niveau en dan is het aan mij om het te laten zien. Ik wil me bewijzen", spreekt Lang heldere taal in gesprek met Ajax Life. "Ik heb veel minuten gemaakt bij Jong Ajax en dat is prima, maar je wordt echter beter in de Eredivisie en daarvoor is het nu tijd. Een verhuur is op dit moment zeker geen optie. Voor mij niet, voor de club ook niet. Het is mijn doel om een vast plekje in de wedstrijdselectie te veroveren."

De concurrentie in de hoofdstad is echter moordend. Deze week trokken de Amsterdammers nog Quincy Promes aan. "Ik zeg je eerlijk: ik denk dat het alleen maar goed is. Ik kan heel veel leren van zulke jongens", aldus Lang. "Van Promes vooral, omdat hij veel ervaring heeft. Ik kan veel van Quincy leren op de trainingen, maar ook buiten het veld. Ik vind het eigenlijk alleen maar prettig dat hij naar Ajax komt, want door met die jongens te spelen, kan ik alleen maar beter worden. Ik bekijk het echt positief."

Lang is dan ook niet bang om de concurrentiestrijd aan te gaan met de Oranje-international. "Haha, nee. Laat ik het zo zeggen: ik heb veel zin om met Quincy te voetballen. (...) Ik ga uit van mijn eigen kwaliteiten en dan is het aan de trainer om mij wekelijks minuten te geven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou het beter zijn voor Noa Lang om verhuurd te worden?

(1508 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws