Update: NEC verscheurt contract van verschoppeling Darri per direct

Update: NEC verscheurt contract van verschoppeling Darri per direct

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 17:20ma 08-07-2019 om 17:20

De rol van Brahim Darri is uitgespeeld bij NEC. De Nijmeegse club wil deze zomer om meerdere redenen van de 24-jarige voetballer af.

Woensdag begon de selectie van NEC aan het nieuwe seizoen, maar Darri was nergens te bekennen. Hij heeft van de clubleiding te horen gekregen dat hij zich mag melden bij de beloften. "Wij denken dat het beter is dat Darri naar een andere club gaat", zegt directeur Wilco van Schaik tegen Omroep Gelderland

NEC speelt komend seizoen voor het derde jaar op rij in de Keuken Kampioen Divisie. De begroting gaat weer omlaag en dus moet de club afscheid nemen van een aantal grootverdieners. Het contract van Darri loopt in 2020 af.

Bovendien heeft Darri zichzelf tamelijk onmogelijk gemaakt in Nijmegen kreeg ruzie met de vorige trainer Jack de Gier en heeft ook een deel van de NEC-aanhang tegen zich in het harnas gejaagd. Onlangs poseerde hij met een Vitesse-shirt op Instagram en woensdag lieten de fans weten wat ze daarvan vinden. 'Darri rot op,  Judas', viel af te lezen van een opgehangen spandoek. 

Update 8-7, 17.20 uur: Het contract van Brahim Darri is per direct ontbonden, zo maakt NEC bekend. De 24-jarige aanvaller kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Hij speelde sinds de zomer van 2018 in Nijmegen. In zijn eerste half jaar was Darri basisspeler in De Goffert, maar na een aanvaring met de technische staf werd hij teruggezet naar de beloften.

Darri werd het afgelopen half jaar al verhuurd aan FC Den Bosch. Hij was een van de grootverdieners bij NEC, waardoor de club ook graag van hem af wilde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws