Fortuna Sittard en aanvaller kibbelend uit elkaar: 'Opeens geen sprake meer van'

Fortuna Sittard en aanvaller kibbelend uit elkaar: 'Opeens geen sprake meer van'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 19:58wo 26-06-2019 om 19:58

Gavin Vlijter en Fortuna Sittard gaan uit elkaar. De 22-jarige aanvaller krijgt geen nieuw contract van de Limburgse eredivisionist, al liggen de feiten volgens zaakwaarnemer Humphry Nijman anders.

Vlijter begon vorig seizoen met speeltijd in de eerste drie Eredivisie-wedstrijden van Fortuna Sittard, maar een zware knieblessure maakte een vroegtijdig einde aan zijn seizoen. Volgens Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, was het de bedoeling dat Vlijter bij de club zou revalideren, ook als zijn contract was afgelopen. "Maar hij heeft toch besloten elders aan zijn herstel te werken", laat hij weten aan 1Limburg.

Nijman heeft een andere lezing. "Er zijn Gavin bepaalde toezeggingen gedaan, dat zijn contract zou worden verlengd. Opeens was daar geen sprake meer van. Dat zat hem natuurlijk niet lekker", vertelt de zaakwaarnemer aan het regionale medium. "Daarom heeft hij besloten om in zijn woonplaats, Venlo, te revalideren. Daar wordt hij begeleid door een fysiotherapeut. Hij focust zich nu op zijn herstel en dan kijken we verder."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws