Ajax voegt Premier League-club en Turkse runner-up toe aan voorbereiding

Ajax voegt Premier League-club en Turkse runner-up toe aan voorbereiding

26-06-2019 20:47
27

Ajax oefent in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen Watford en Istanbul Basaksehir. Dat maakt de Amsterdamse club woensdagavond bekend.

Ajax is deze week op trainingskamp in De Lutte, maar in het programma is ook nog een buitenlandse trip opgenomen. De tegenstanders in het Oostenrijkse Bramberg, waar de selectie van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli bivakkeert, waren nog niet bekend.

In het Alpenland speelt Ajax twee oefenwedstrijden. Op zondag 14 juli treft de ploeg van trainer Erik ten Hag het Turkse Istanbul Basaksehir, dat afgelopen seizoen op de tweede plaats eindigde in de Süper Lig. De wedstrijd begint om 17.00 uur en wordt gespeeld in Mittersil.

Vier dagen later, op donderdag 18 juli, oefent Ajax tegen Watford. De Londense club eindigde op de veertiende plaats in de Premier League. Het duel in Saalfelden begint om 18.00 uur.

Ajax versloeg dinsdag amateurclub Quick '20 met 2-11 in de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Komende zaterdag is het Deense Aalborg BK de volgende sparringpartner. Check het oefenprogramma van alle Eredivisie-clubs op deze plek.